Den här sidan använder sig utav cookies OK

Tidningen för beslutsfattarna i installationsbranschen

Energi & Miljö är tidningen för installationsbranschens beslutsfattare, det vill säga vvs-konsulter, tekniker och ingenjörer.

64 procent har övergripande ansvar inom något av områdena vvs, energi eller miljö. Tidningen bevakar framför allt teknikutveckling och regelverk som påverkar byggandet och branschens aktörer.

Energi & Miljö har funnits sedan 1929 och basen i dess läsekrets är medlemmar i Energi- och Miljötekniska Föreningen som är Sveriges största personförening i byggsektorn. Medlemmarna är en del av ett värdefullt nätverk som finns över hela landet och har aktiviteter på 29 olika orter.

Därför fungerar annonsering i Energi & Miljö!

  • Tidningen läses av beslutsfattare och inköpsansvariga.
  • Läsarna är påverkare på sina arbetsplatser och företag. Dessutom ingår de i både nationella och internationella nätverk.
  • Läsarna är aktiva och de som i slutändan vidtar åtgärder.
  • Annonserna syns i en redaktionell miljö som handlar om energieffektiva fastigheter, god hälsa och ett klimatsmart byggande.

Platsannonsera på Energi & miljös webb

Söker du kvalificerade medarbetare från installationsbranschen?

Genom platsannonsering på Energi-miljö.se når du konsulter och VVS-ingenjörer som är medlemmar i EMTF. I och med sitt medlemskap har de aktivt valt att vara engagerade i sina yrken och därmed sina karriärer. Här når du både dem som har erfarenhet från installationsbranschen och studentmedlemmar som läser branschorienterade utbildningar. Föreningen har 7 500 aktiva medlemmar och det är i första hand dem du når med din rekryteringsannons på energi-miljö.se

Att platsannonsera hos oss kostar 5 400 kr och er annons publiceras med fulltext och logotype under 30 dagar. Utöver energi-miljö.se kommer annonsen även att spridas på Facebook-sidan Energi & Miljö Jobb.

Kontaktuppgifter:

em@informa.se
08-34 03 07

Kontaktpersoner

Fakta

Ägare:
EMTF

Upplaga:
7 000 ex

Utgivning:
9 utgåvor/12 nummer per år

Hemsida:
www.energi-miljo.se