Vi använder cookies för att anpassa tjänster, erbjudanden och annonser till dig OK

Tidningen för beslutsfattarna i installationsbranschen

Tidningen Energi & Miljö har funnits sedan 1929 och ägs av Energi- och Miljötekniska Föreningen, som är Sveriges största personförening i byggsektorn. Tidningen bevakar framför allt branschnyheter, teknikutveckling, förändringar i regelverk och entreprenadjuridik. Den fungerar även som ett debattforum.

Läsarna är ingenjörerna och de tekniskt intresserade människorna i installationsbranschen. Hälften av läsarna är konsulter inom VVS samt energi och miljö. En fjärdedel kommer från leverantörsleden och en fjärdedel från entreprenörer och installatörer men framförallt från beställarsidan, där tidningen når t ex tekniska chefer och beslutsfattare i kommuner samt hos de större byggherrarna och fastighetsägarna.

Branschens leverantörer annonserar i Energi & Miljö för att stärka sin relation med branschens beslutsfattare och presentera sina produktnyheter. Informa ansvarar för försäljningen av annonser till tidningen, sajten och nyhetsbrevet.

Vi säljer också platsannonser till företag som söker kvalificerade medarbetare från installationsbranschen. Informa hjälper också platsannonsörerna med sätta upp kampanjer i sociala medier och göra rekryteringsfilmer.

Kontaktuppgifter:

em@informa.se
08-34 03 07

Kontaktpersoner

Fakta

Ägare:
EMTF

Upplaga:
7 000 ex

Utgivning:
10 utgåvor/12 nummer per år

Hemsida:
www.energi-miljo.se