Den här sidan använder sig utav cookies OK

Välkommen till Informa

Vi är specialiserade på annonsförsäljning i tidskrifter, digitala kanaler och events.

Informa är säljbolaget för tidskrifter

Enklast beskriver vi Informa som ett säljbolag för tidskrifter. Men vi kan så mycket mer än bara annonsförsäljning och vi kan så mycket mer än bara tidskrifter. Så blir det lätt när man är verksam i en bransch som utvecklas allt snabbare. Det är därför vi tycker att vi har mediesveriges roligaste jobb.

Tidskrifter ger annonsörer pricksäkra kanaler med hög relevans. Allt från inspirerande magasin och snabba nyhetssajter till relationsskapande seminarier eller informativa kataloger. Det är därför vi tycker det är så kul att arbeta med tidskrifter och vi älskar att utveckla, paketera och sälja alla de kanaler som tidskrifter erbjuder.

Till våra kunder
När du möter oss som annonsör är vårt mål att du ska få all den service du önskar, och gärna lite mer ändå. Informationen från oss ska vara snabb, enkel och tydlig och vi vill att du ska känna förtroende i att den medieinvestering du gör verkligen ger den effekt du förväntar dig. Tveka inte att bjuda in någon av våra säljare för ett möte!

Söker du ett säljbolag?
Hos oss får våra uppdragsgivare en professionell säljavdelning och speaking partner, som satsar långsiktigt och målinriktat. Vårt mål är att alltid vara öppna för nya idéer och våga testa, utan att för den sakens skull släppa fokus från det vi vet fungerar redan idag. I slutändan handlar det alltid om att öka försäljningen och leverera resultat.

Är du nyfiken på oss?
Slå gärna vår vd Mike Kolacz en signal på 0708-49 88 68 eller skicka ett mail till mike@informa.se.

Information angående vår hantering av dina personuppgifter i samband med GDPR-lagen.