Vi använder cookies för att anpassa tjänster, erbjudanden och annonser till dig OK

Välkommen till Informa

Säljbolaget för tidskrifter i det nya medielandskapet

Säljbolaget i det nya medielandskapet

Enklast beskriver vi Informa som ett säljbolag för tidskrifter. Men vi kan så mycket mer än bara annonsförsäljning och vi kan så mycket mer än bara tidskrifter. Så blir det lätt när man är verksam i en bransch som utvecklas allt snabbare. Det är därför vi tycker att vi har mediesveriges roligaste jobb.

Tidskrifter ger annonsörer pricksäkra kanaler med hög relevans. Allt från inspirerande magasin och snabba nyhetssajter till relationsskapande seminarier eller informativa kataloger. Det är därför vi tycker det är så kul att arbeta med tidskrifter och vi älskar att utveckla, paketera och sälja alla de kanaler som tidskrifter erbjuder.

I all vår nyfikenhet och iver att upptäcka det nya har vi lärt oss oerhört mycket. Det var så Informa Studio växte fram och idag är vi en fullfjädrad producent av allt från annonser till tidningar och sajter till kampanjer i sociala medier, rekryteringsfilmer och mässtidningar. Genom en hög servicenivå får vi nöjdare annonsörer och då växer våra uppdragsgivares affärer.

Söker du ett säljbolag?
Hos oss får du en professionell säljavdelning och speaking partner, som satsar långsiktigt och målinriktat. Vårt mål är att alltid vara öppna för nya idéer och våga testa, utan att för den sakens skull släppa fokus från det vi vet fungerar redan idag. I slutändan handlar det alltid om att öka försäljningen och leverera resultat.

Är du nyfiken på oss?
Slå gärna vår vd Mike Kolacz en signal på 0708-49 88 68 eller skicka ett mail till mike@informa.se.

Information angående vår hantering av dina personuppgifter i samband med GDPR-lagen.