Vi använder cookies för att anpassa tjänster, erbjudanden och annonser till dig OK

Kontakta oss

Boka ett möte

Vill du veta mer om hur vi på Informa arbetar med vår Salestech-apparat? Boka in ett möte här

Kontakta oss på 08-34 03 05 eller info@informa.se

Vill du ha kontakt med en specifik person hos oss? Se alla våra medarbetare här

Telefon: 08-34 03 05
E-post: info@informa.se

Madeleine Larsson, Sales Development

Ingen kan motstå Maddes charm, därför går hon bra ihop med de flesta. Själv beskriver hon sig som “en frusen person men med varmt hjärta”. Hon är utbildad inom grafisk design och på konstskola, har bott och jobbat i London och målar tavlor (helst abstrakt konst) som hon ställer ut ibland.

Hon växte upp på en bondgård i en liten by utanför Vara. Familjen tyckte inte det räckte med en hund, så de skaffade även några katter, kaniner och en häst. Bondgården beskriver hon som ett litet paradis på jorden där hon än idag brukar spendera nästan hela somrarna.

När det gäller musik så tycker hon att det var bättre förr, men för husfridens skull säger hon att hennes mans egenproducerade musik är bäst.

Madde är glad och älskar även att göra andra människor glada. Hon är pedant, envis och har öga för detaljer. Gillar att planera och ligga steget före. Hon gillar lite knäpp humor och älskar att prata. Vänlighet är underskattat, tycker hon.

Favoritmat? Mammas mat såklart!

Kontaktuppgifter:
08-34 03 08,
madeleine.larsson@informa.se

Karin Macke, Försäljningsansvarig, Din Karriär - Dagens Nyheter och Dagens industri


Karin är energiknippet som kan få den buttraste att bli på bra humör. Hon är en bra människa som ser efter andra och är bra på sitt jobb. Hon är rolig och uppvuxen i Farsta.

Hon surfar gärna men avstod vid ett tillfälle när hon bodde i Costa Rica, då en krokodil hade simmat vilse och var i vattnet nära stranden. (Lokalbefolkningen ryckte på axlarna och surfade ändå.)

Typiskt för hennes personlighet är att hon kan bli glad för minsta lilla, dock inte Per Gessle eller Tomas Ledin (men brysselkål).

Karin tycker att fler personer borde unna sig bättre viner, chilla mer (vila sig är underskattat), och inte ha så höga krav på sig själv. Mat är livet! Hon äter gärna pasta i alla former - med alla tillbehör. Samt ost! Gino som efterrätt.

“Mina dansklasser när energin går att ta på, alla på golvet har ett brett leende på läpparna och svetten ba rinner. Släcker lamporna och drar på diskoljuset. Magi. Rörelseglädje i dess finaste form, där alla, oavsett storlek, bakgrund WHATEVER känner sig lika välkomna. Det är det bästa och finaste jag vet.”

Boktips:
”Analfabeten som kunde räkna” – Av Jonas Jonasson.

Kontaktuppgifter:
08 - 559 191 90, 070-963 87 24
karin.macke@bonniernews.se
Besök profil

Eva-Kajsa Lagerqvist, Produktionsansvarig/grafiker


Eva-Kajsa har arbetat som produktionsledare för såväl print som webb de senaste fjorton åren och är utbildad illustratör och grafisk formgivare. Som person beskriver hon sig själv som envis, kreativ, lugn och ganska positiv.

På fritiden går det undan, följande görs: Läser så mycket hon hinner, fotograferar, lyssnar på musik, hänger med familjen (gärna utomhus), träffar vänner, simmar, promenerar, springer, kollar på serier, fixar med huset.

Hon ställde ut sina första teckningar på galleri tillsammans med en massa vuxna när hon var fem år. Intresset har hängt i, och Eva-Kajsa har haft flertalet utställningar som vuxen. Ett roligt barndomsminne är när hennes familj köpte en kanin och en kamin samma dag.

Eva-Kajsa är från Piteå och favoritmat är sushi och renskav (dock ej i kombination).

Boktips: ”Ett litet liv” av Hanya Yanagihara, ”Americanah” av Chimamanda Ngozi Adichie, ”Ensam i Berlin” av Hans Fallada, ”Jag heter inte Miriam” av Majgull Axelsson.

Vill du prata platsannonsering i någon av tidningarna Besöksliv eller Energi & Miljö? Boka gärna in ett möte med mig här

Kontaktuppgifter:
08-470 47 81,
eva-kajsa@informa.se
Besök profil

David Andreasson, Key account manager


David är uppvuxen i Krägga, där han växte upp med Bellman - en stor vit pyreneerhund.

När han var yngre hoppade han fallskärm och bungyjump, men sen var det färdighoppat och nu
umgås han hellre med familj och vänner, samt går på fotboll (DIF såklart). Han tycker för övrigt att fler borde se sport live.

Att vara pappa är det han är mest stolt över i sitt liv. David som person är lugn, men samtidigt driven och målinriktad.

Det bästa han vet är att träna på gym, umgås med familjen och att resa.

Boktips: “Jag kan ha fel”, “Rich dad, poor dad”, “tänk rätt - bli framgångsrik”, “The magic of thinking big”.

Kontaktuppgifter:
08-470 47 88, 070 633 08 12
david@informa.se
Besök profil

Lundstedt (fd Ameln), Senior account manager


Stefan “Steffo” Lundstedt är en av rävarna på företaget, han har varit med länge och kan produkten Dagens Samhälle innantill och utantill.

Steffo är troligen Sveriges största Toto-fan. Annan musik kan gå an, men då ska det helst påminna om Toto. Han är en hejare på att laga mat och alla som har haft glädjen att äta något han lagat kan intyga detta. Dräpande kommentarer och sarkastisk humor är kännetecken.

Steffo är författare till boken “Den offentliga sanningen”, som innehåller råd och tillrättavisningar för alla som vill leva ett fullgott liv. Han är före detta baskettränare och en naturbegåvning i alla bollsporter.

Privat tycker han om att laga mat, jaga, fiska och gå promenader med hunden Tilda.

Boktips: Enders Spel av Orson Scott Card

Kontaktuppgifter:
08-34 03 05, 070-397 72 38
stefan@informa.se
Besök profil

Ludvig Jacobsson, Key account manager


Har seglat en jolle till Sveriges mest isolerade bebodda ö, Svenska Högarna. Annars seglar han även till mindre svåråtkomliga platser, alternativt golfar, jagar eller vandrar. Han har genomfört inte mindre än fem (!) Marathonlopp.

Ludvigs vänner säger att han har dålig musiksmak. Trots detta värderar han dem högt, och är stolt över sina fina vänner, där även kollegorna på Informa räknas in.

Han är uppvuxen i Djursholm, är en glad och positiv person men har aldrig lärt sig dricka kaffe. Han uppskattar både stan och landet, då han menar att det är kontrasterna som gör upplevelsen. Ludvig tycker att det är viktigt att ha roligt i livet, något som är underskattat och som fler borde ha! Lycka är det bästa han vet.

Ludvig är ordvitsarnas okrönte konung och trots att hans kollegor ofta tar sig för pannan när dessa levereras skrattar de egentligen inombords.

Kuriosa: Hans mamma kom på receptet till “Flygande Jacob”, som även råkar vara Ludvigs favoriträtt!

Boktips: “Arthur – gatuhunden som lämnade djungeln och hittade hem” av Mikael Lindnord.

Kontaktuppgifter:
, 0705-55 13 34
ludvig@informa.se
Besök profil

Fredrik Eckerström, Ansvarig Sales Development


Fredrik kallas internt “Den perfekta mannen”, av kollegorna. Något som han klädsamt rycker på axlarna åt. Apropå klädsam så är han alltid välklädd, artig och välformulerad.

Fredrik är uppvuxen i Lycksele och är ovanligt bra på att svara rätt på IQ-tester.

Typiskt för honom är att tänka efter före. Han tränar mycket, “allt som gör mig till en bättre medeldistanslöpare”. Det bästa han vet är att lyckas. Han föredrar stan framför landet, men tycker samtidigt att sova under bar himmel är underskattat. Favoritmaten är Sjötunga Meuniere.

Han är mest stolt över sina barn, och på fritiden tycker han om att se dem växa och utvecklas.

Boktips: 'Måsen' av Richard Bach

Kontaktuppgifter:
08-470 47 83,
fredrik.eckerstrom@informa.se
Besök profil

Sara Lundblad, Platsannonser & traffic/formgivning

Sara är expert på platsannonser. Hon hjälper annonsörerna genom hela rekryteringsprocessen, och nöjer sig inte förrän resultatet är perfekt.

Största fritidsintresset är träning, framförallt innebandy, dans och löpning. Hon kallar sig själv “Såspolisen” och anser att alla människor ska ha sås på maten.

Sara gillar eurodisco och erkänner själv att hon har rätt kass musiksmak. Hon växte upp i Åkersberga tillsammans med sin familj och en ouppfostrad, dunderstark labrador vid namn Bamse.

Sara är med i Guinness Rekordbok för deltagande i den längsta handbollsmatchen någonsin. Det bästa hon vet är att hänga med sina tre vilda barn och att träna. Ibland hinner hon läsa böcker också, och Sara vill gärna tipsa om en favorit som hon läst flera gånger om – ”Den vidunderliga kärlekens historia” av Carl-Johan Vallgren.

Kontaktuppgifter:
08-34 03 04,
sara@informa.se
Besök profil

Tobias Wendeler, Säljledning

Tobias säljer annonser i Dagens Samhälle. Han är en gladlynt man som är medlem i Facebook-gruppen “Ägg med skägg”, där alla är gubbar med rakat huvud och ser likadana ut. Tobbe har mycket humor och glimten i örat.

Han bor i ett av Värmdös största hus, har fem barn, två katter och en fru. Han är sångare på fritiden och har tävlat i Melodifestivalen 2006 som en del av Electric Banana Band.

Viktigt för Tobias är att alla ska må bra och känna sig med i gänget. Han tränar kampsport och har brunt bälte i kickboxning. Han har dubbat tecknad film åt SVT och är en av rösterna till en pirat i den animerade Disneyfilmen “Kapten Sabeltand och den magiska diamanten”.

Tobias har ett aldrig sinande inre driv och älskar utmaningar, så pass att han har tatuerat in texten "Bring it on".

Boktips: “Röd drake” av Thomas Harris.

Kontaktuppgifter:
, 070-765 67 00
tobias.wendeler@informa.se
Besök profil

Gustav Ståhlsten, ledning och affärsutveckling


Gustav föddes i Kalmar, växte upp i Lidköping, gick gymnasiet i Lerum, gjorde lumpen i Göteborg, pluggade på universitetet i Uppsala, och tänkte: vart ska jag ta vägen nu? Jo, då korsade han Atlanten på lyxjakter och övernattade i tempelruinen Bayon i Angkor Wat. Sen lugnade han ner sig något och nu reser han mest till Marbella med familjen. Att springa strandpromenaden San Pedro till Marbella är fantastiskt.

Han tränar löpning och yoga och kan träna allt som verkar kul för stunden. Favoritmaten är tryffelpasta med ett glas Valpolicella till.

Kollegorna på Informa är van att se honom “ösa på” men hans fru är van att se honom slappa.
Typiskt för Gustav är att han älskar att testa nytt och utmana sig själv! Han nördar gärna ner sig i olika saker under perioder. När han har lärt sig saken i fråga tröttnar han och lär sig något annat.

Gustav tycker det är underskattat att starta dagarna lite tidigare. Han rekommenderar 10 minuters Youtube-yoga, att skriva minst tre saker du är tacksam för och max tre mål med dagen.

Det bästa han vet är att stå i strapets på en spetsig slör i hård bris. (Vi vet inte vad det betyder, men om Gustav är nöjd så är vi glada.)

Boktips: "Sapiens" av Yuval Noah Harari, “Utvandrarserien” av Vilhelm Moberg, “Great at Work” av Morten Hansen och “Predictable Revenue” av Aaron Ross.

Kontaktuppgifter:
08-470 47 87, 0708-35 77 66
gustav@informa.se
Besök profil