Vi använder cookies för att anpassa tjänster, erbjudanden och annonser till dig OK

Kontakta oss

Hör av dig!

Då vissa frågor tenderar att vilja bli besvarade på ett mer ingående och personligt sätt, ta tillfället i akt och slå en signal på 08-34 03 05.

Har ni frågor av mer specifik natur och vill prata med någon av våra hårt arbetande, men ack så glada medarbetare, klicka här där ni hittar kontaktuppgifter till var och en.

Telefon: 08-34 03 05
E-post: info@informa.se

Eva-Kajsa Hedström, Produktionsansvarig/grafiker

Eva-Kajsa har arbetat som produktionsledare för såväl print som webb de senaste tretton åren och är utbildad illustratör och grafisk formgivare.

På fritiden läser hon så mycket hon hinner och är medlem i två olika bokklubbar. Hon gillar att fotografera och lyssna på musik. Hon tränar aldrig men är ändå alltid i form. Som 19-åring åkte hon till London för att vara au pair i ett år men trivdes så bra att hon istället blev kvar i nio.

Eva-Kajsa är från Piteå, säger NEJ! till surströmming och JA! till Pitepalt.

Kontaktuppgifter:
08-470 47 81,
eva-kajsa@informa.se
Besök profil

David Andreasson, Key account manager

David är en fin kille!
Förutom att driva försäljningen på tidningen Besöksliv älskar han fotboll och hejar på Djurgården. Han tränar på gym, bor på Kungsholmen och har en hund som inte är hans. På fritiden hänger han gärna med polarna, flickvännen eller hoppar fallskärm. Han får ofta höra att han är lik David Hellenius.

Kontaktuppgifter:
08-470 47 88, 070 633 08 12
david@informa.se
Besök profil

Stefan Ameln, Senior account manager

Stefan "Steffo" Ameln är affärsutvecklare ut i fingerspetsarna! Men har också lagt sig till med vanan att göra de största affärerna på bygget. Sammanställer årligen skriften Den offentliga sanningen där generella levnadsregler blandas med råd, tips och tillrättavisanden.

Stefan drar sig inte för att säga vad han tycker och ser alltid till att få saker och ting gjorda, något som han haft användning för då han tidigare varit baskettränare på elitnivå för både damer och herrar.

Tidigare har han studerat på Bosön - Idrottsinstitutet och bor nu i Vendelsö Gård med sin familj.

Kontaktuppgifter:
08-470 47 91, 0703-97 72 38
stefan@informa.se
Besök profil

Ludvig Jacobsson, Key account manager

Ludvig är tillbaka på Informa som Key account manager på Dagens Samhälle, vi är jätteglada att han återigen fyller kontoret med sin energi och ordvitsar som skulle få den mest inbitne göteborgaren att ta sig för pannan.

Alltid villig att kavla upp ärmarna för att göra det lilla extra för sina kunder.

Ludvig har ett förflutet som statistiker, är diplomerad mediesäljare, bangar aldrig en morgonjogg på våra konferenser och har genomfört inte mindre än fem (5) maratonlopp. Ses ofta till sjöss, på en segelbåt, tävlandes kvällsregattor i Stockholms innerskärgård.

Kontaktuppgifter:
08-470 47 89, 0705-55 13 34
ludvig@informa.se
Besök profil

Fredrik Eckerström, Key Account Manager

Fredrik ska bli snabbaste löparen i världen på 1 500 meter, i sin åldersklass. Grundkonditionen finns kvar från hans tid som medeldistansare och idrottslärare, nu är det bara att koppla på vinnarskallen. Samma vinnarskalle som gjort honom till den stjärnsäljare han är.

Sedan millennieskiftet har han arbetat med försäljning inom HR och media, bland annat som säljchef. Det han tycker är roligast med branschen är interaktionen med människor och att man tillsammans med kunden tar fram olika idéer för att slutligen utforma affären på ett sätt som passar just dem.

Fredrik var bland de första i Sverige att köpa mountainbike, och det har blivit en hel del downhill under åren. Numera handlar det mer om vardagslogistik, matlagning till fyra barn, och en anspråkslös elitsatsning som löpare.

Kontaktuppgifter:
08-470 47 83,
fredrik.eckerstrom@informa.se
Besök profil

Sara Lundblad, Platsannonser & traffic/formgivning

Sara basar med van och effektiv hand över Dagens Samhälles platsannonser. Från sin position på podiet styr och ställer hon över hälften av våra säljare och är även kontorets självklare språkpolis.

Tidigare har Sara arbetat fem år som säljare på tidningen Metro och har även utbildat sig inom grafisk kommunikation samt har erfarenhet från reklam- och mediebyrå.
Fritiden använder Sara till att sporta och umgås med familjen.

Kontaktuppgifter:
08-34 03 04,
sara@informa.se
Besök profil

Gustav Ståhlsten, ledning och affärsutveckling

Gustav är partner och har ett finger med i det mesta.
Som den vinnörd han är räds han inte för att komma med träffsäkra dryckestips till oss andra, när han inte sitter böjd över ett invecklat excelark det vill säga.

Ända sedan studenttiden i Uppsala har Gustav närt ett intresse för tidningar, då han startade sin karriär på ekonomföreningens tidning Reversen.

Enklast ser du honom när han virvlar förbi i alldeles för hög hastighet mellan kaffebryggaren och sitt skrivbord - vilket inte alltför sällan innebär merjobbet att torka kaffefläckar på golvet.

Kontaktuppgifter:
08-470 47 87, 0708-35 77 66
gustav@informa.se
Besök profil