Vi använder cookies för att anpassa tjänster, erbjudanden och annonser till dig OK

Våra uppdragsgivare

Uppdrag

Läkartidningen

Läkartidningen ägs av Sverige läkarförbund och har de i särklass mest effektiva kanalerna för att kommunicera med landets läkare. Veckotidning med 85 000 läsare, nyhetssajt med 150 000 besökare och dagliga nyhetsbrev med över 40 000 mottagare. Det är i Läkartidningen som läsarna håller sig uppdaterade kring forskningsrön, aktuella studier och det senaste inom medicinsk utveckling.

Supply Chain Effect

Supply Chain Effect förutser, följer, tolkar och fördjupar trender inom Supply Chain Management. Läsekretsen består av fler än 12 000 befattningshavare på ledande positioner i supply chain, i såväl stora som medelstora nordiska företag.

Besöksliv

Besöksliv är tidningen för beslutsfattarna i besöksnäringen. Det vill säga chefer och ägare på hotell, restauranger, campingar, konferensanläggningar, stugbyar och skidanläggningar. Tidningen ägs av Visita vars medlemsföretag står för 75 % av branschens omsättning.

Dagens Samhälle

Dagens Samhälle ägs av Sveriges Kommuner och Landsting och skriver för beslutsfattarna på den offentliga marknaden. Det vill säga politikerna och cheferna i landets kommuner, landsting, statliga verk, myndigheter, offentligt ägda bolag samt beslutsfattarna på alla de företag som driver skolor, vård och omsorg i privat regi.

Energi & Miljö

Tidningen Energi & Miljö har funnits sedan 1929 och ägs av Energi- och Miljötekniska Föreningen, som är Sveriges största personförening i byggsektorn. Tidningen bevakar framför allt branschnyheter, teknikutveckling, förändringar i regelverk och entreprenadjuridik. Den fungerar även som ett debattforum.

GastroNord

GastroNord är norra Europas största och viktigaste gastronomiska evenemang. Vartannat år samlas branschfolk från hotell-, restaurang- , storkök- och cateringindustrin för att utbyta erfarenheter och kunskap.

Platsannonser i det nya medielandskapet

Chefredaktör och orolig för din platsannonsaffär? Prata med oss, vi är experter på att sälja och utveckla tidskrifters platsannonsaffärer i det nya medielandskapet.

Easyfairs mässtidning

Mässmagasinet Just 4 Foodies är tillbaka inför Fastfood & Café och Restaurangexpo i Göteborg 11-12 september. Informa står för produktionen av tidningen och ansvarar även för annonsförsäljningen.

Nordbygg

Nordbygg är nordens största och mest dynamiska mötesplats för bygg- och fastighetsbranschen som ger ny kunskap, driver och bygger affärer. Nordbygg arrangeras jämna år på Stockholmsmässan och samlar då ca 900 utställande företag och runt 50 000 besökare.