Den här sidan använder sig utav cookies OK

Våra uppdragsgivare

Uppdrag

Besöksliv

I Besöksliv når du chefer och ägare på de större företagen och kedjorna i branschen. Det vill säga hotell, restauranger, campingar, konferensanläggningar, stugbyar och skidanläggningar. Tidningen ägs av Visita vars medlemsföretag står för 75 % av branschens omsättning.

Dagens Samhälle

Dagens Samhälle är det enskilt starkaste mediet för att nå beslutsfattarna på den offentliga marknaden. Det vill säga de som beslutar om vilka förändringar som ska genomföras i samhället och som köper produkter/tjänster för att den offentliga sektorn ska kunna genomföra sitt uppdrag.

Energi & Miljö

Energi & Miljö är tidningen för installationsbranschens beslutsfattare, det vill säga vvs-konsulter, tekniker och ingenjörer.

GastroNord

GastroNord är norra Europas största och viktigaste gastronomiska evenemang. Vartannat år samlas branschfolk från hotell-, restaurang- , storkök- och cateringindustrin för att utbyta erfarenheter och kunskap.

Platsannonser i det nya medielandskapet

Chefredaktör och orolig för din platsannonsaffär? Prata med oss, vi är experter på att sälja och utveckla tidskrifters platsannonsaffärer i det nya medielandskapet.

Nordbygg

Nordbygg är nordens största och mest dynamiska mötesplats för bygg- och fastighetsbranschen som ger ny kunskap, driver och bygger affärer. Nordbygg arrangeras jämna år på Stockholmsmässan och samlar då ca 900 utställande företag och runt 50 000 besökare.