Vi använder cookies för att anpassa tjänster, erbjudanden och annonser till dig OK

Våra uppdragsgivare

Uppdrag

Di Din Karriär

Informa hjälper Dagens industri att lyfta affären kring Jobb & Karriär genom att hjälpa företag att annonsera på sajten och i tidningen med lediga tjänster och Employer Branding.

DN Din Karriär

Informas uppdrag är att lyfta affären kring Jobb & Karriär på Dagens Nyheter genom att hjälpa företag med framgångsrika kampanjer kring Employer Branding, samt traditionell platsannonsering i såväl papperstidning som på DN.se

Läkartidningen

Informa hjälper Sveriges ledande medicinska tidskrift, Läkartidningen, med försäljningen av annonser, bilagor och utställarplatser till företag och organisationer som vill marknadsföra sig och kommunicera med landets läkare.

Dagens Samhälle

Informa hjälper Dagens Samhälle att lyfta affären kring Jobb & Karriär genom att hjälpa kommuner, regioner, myndigheter och företag att annonsera på sajten och i tidningen med lediga tjänster och employer branding.

Besöksliv

Informa ansvarar för försäljningen av annonser, bilagor och utställarplatser till företag och organisationer som vill marknadsföra sig och kommunicera med beslutsfattare i svensk besöksnäring. Vi hjälper även Besökslivs kunder att hitta den platsannonslösning som passar just dem bäst.

Energi & Miljö

Informa hjälper Energi & Miljö med försäljningen av annonser till tidningen, sajten och nyhetsbrevet. Vi hjälper även företag som söker kvalificerade medarbetare från installationsbranschen med deras platsannonsaffär.

Returbo

Genom automatiserade processer skapar Informa varma leads till Returbo. På det sättet hjälper vi dem att möjliggöra fler och större affärer.

Dagligvarunytt

Informa hjälper tidningen Dagligvarunytt att lyfta affären kring Jobb & Karriär genom att skräddarsy en helhetslösning för företag när de vill annonsera sina lediga tjänster. Det kan gälla allt ifrån en platsannons på webben till Employer Branding.

Market

Informa hjälper Market att lyfta affären kring Jobb & Karriär genom att hitta lösningar för företag när de vill annonsera sina lediga tjänster och stärka sitt arbetsgivarvarumärke.