Vi använder cookies för att anpassa tjänster, erbjudanden och annonser till dig OK

Våra uppdragsgivare

Uppdrag

Läkartidningen

Läkartidningen ägs av Sverige läkarförbund och har de i särklass mest effektiva kanalerna för att kommunicera med landets läkare. Veckotidning med 85 000 läsare, nyhetssajt med 150 000 besökare och dagliga nyhetsbrev med över 40 000 mottagare. Det är i Läkartidningen som läsarna håller sig uppdaterade kring forskningsrön, aktuella studier och det senaste inom medicinsk utveckling.

Besöksliv

Besöksliv är tidningen för beslutsfattarna i besöksnäringen. Det vill säga chefer och ägare på hotell, restauranger, campingar, konferensanläggningar, stugbyar och skidanläggningar. Tidningen ägs av Visita vars medlemsföretag står för 75 % av branschens omsättning.

Dagens Samhälle

Dagens Samhälle ägs av Sveriges Kommuner och Landsting och skriver för beslutsfattarna på den offentliga marknaden. Det vill säga politikerna och cheferna i landets kommuner, landsting, statliga verk, myndigheter, offentligt ägda bolag samt beslutsfattarna på alla de företag som driver skolor, vård och omsorg i privat regi.

Energi & Miljö

Tidningen Energi & Miljö har funnits sedan 1929 och ägs av Energi- och Miljötekniska Föreningen, som är Sveriges största personförening i byggsektorn. Tidningen bevakar framför allt branschnyheter, teknikutveckling, förändringar i regelverk och entreprenadjuridik. Den fungerar även som ett debattforum.

GastroNord

GastroNord är norra Europas största och viktigaste gastronomiska evenemang. Vartannat år samlas branschfolk från hotell-, restaurang- , storkök- och cateringindustrin för att utbyta erfarenheter och kunskap.

Platsannonser i det nya medielandskapet

Chefredaktör och orolig för din platsannonsaffär? Prata med oss, vi är experter på att sälja och utveckla tidskrifters platsannonsaffärer i det nya medielandskapet.

Easyfairs mässtidning

Mässmagasinet Just 4 Foodies är tillbaka inför Fastfood & Café och Restaurangexpo i Göteborg 11-12 september. Informa står för produktionen av tidningen och ansvarar även för annonsförsäljningen.

Nordbygg

Nordbygg är nordens största och mest dynamiska mötesplats för bygg- och fastighetsbranschen som ger ny kunskap, driver och bygger affärer. Nordbygg arrangeras jämna år på Stockholmsmässan och samlar då ca 900 utställande företag och runt 50 000 besökare.