Den här sidan använder sig utav cookies OK

Våra uppdragsgivare

Uppdrag

Besöksliv

I Besöksliv når du chefer och ägare på de större företagen och kedjorna i branschen. Det vill säga hotell, restauranger, campingar, konferensanläggningar, stugbyar och skidanläggningar. Tidningen ägs av Visita vars medlemsföretag står för 75 % av branschens omsättning.

Dagens Samhälle

Dagens Samhälle är det enskilt starkaste mediet för att nå beslutsfattarna på den offentliga marknaden. Det vill säga de som beslutar om vilka förändringar som ska genomföras i samhället och som köper produkter/tjänster för att den offentliga sektorn ska kunna genomföra sitt uppdrag.

Energi & miljö

Energi & Miljö är tidningen för installationsbranschens beslutsfattare, det vill säga vvs-konsulter, tekniker och ingenjörer.

Golv till Tak

Golv till Tak är facktidningen för dem som säljer, installerar, föreskriver eller köper golv och väggprodukter. Det är tidningen för dem som professionellt arbetar med golv och vägg för såväl konsument som objektmarknaden.

Revisionsvärlden

Revisionsvärlden är nyhetssajten för alla som arbetar på redovisnings- och revisionsbyråer. Läsarna är exempelvis revisorer, redovisningskonsulter och skatterådgivare. Personer som är mycket eftertraktade på arbetsmarknaden.

Energimagasinet

I Energimagasinet når du beslutsfattare och påverkare inom energibranschen. De personer som direkt eller indirekt är ansvarig för inköpet av dina produkter. Genom att stärka den målgruppens bild av dig och ditt varumärke så skapar du optimala förutsättningar för att just dina produkter ska bli de som används.

Explainer Video

Explainer AB är en av de största producenterna av explainer videos i Sverige. Om du har en komplicerad process, idé eller företeelse som du vill förklara så är Explainer din lösning.

Platsannonser i det nya medielandskapet

Chefredaktör och orolig för din platsannonsaffär? Prata med oss, vi är experter på sälja och utveckla tidskrifters platsannonsaffärer i det nya medielandskapet.