Vi använder cookies för att anpassa tjänster, erbjudanden och annonser till dig OK

Våra uppdragsgivare

Uppdrag

Di Din Karriär

Dagens industri är Sveriges ledande kanal för de senaste nyheterna, analyserna och fördjupningarna som påverkar marknaden, börsen och näringslivet. Den primära målgruppen är köpstarka privatpersoner med ett stort intresse för privatekonomi och näringsliv. Tidningen är rikstäckande.

Här når du personer med rätt kompetens när du söker höga chefstjänster, jurister, ekonomer och projektledare samtidigt som du stärker ditt varumärke.

DN Din Karriär

Dagens Nyheter är Sveriges ledande morgontidning. Tidningen når över två miljoner människor varje dag i tryckt format, via nätet och i mobilen. Dagens Nyheter finns i hela landet men riktar lite extra fokus mot Stockholm. Tidningens debattsida DN Debatt har stor tyngd när det gäller opinionsbildning och svensk politisk debatt.

På DN Din Karriär ger vi dig råd utifrån din situation som annonsör och dina specifika behov för den tjänst du vill nå ut med.

Läkartidningen

Läkartidningen ägs av Sverige läkarförbund och har de i särklass mest effektiva kanalerna för att kommunicera med landets läkare. Veckotidning med 85 000 läsare, nyhetssajt med 150 000 besökare och dagliga nyhetsbrev med över 40 000 mottagare. Det är i Läkartidningen som läsarna håller sig uppdaterade kring forskningsrön, aktuella studier och det senaste inom medicinsk utveckling.

Besöksliv

Besöksliv är tidningen för beslutsfattarna i besöksnäringen. Det vill säga chefer, ägare och inköpare på hotell, restauranger, campingar, konferensanläggningar, stugbyar och skidanläggningar. Tidningen ägs av Visita vars medlemsföretag står för 75 % av branschens omsättning.

Dagens Samhälle

Dagens Samhälle utges av Dagens Samhälle AB som är en del av Di-gruppen. Vi skriver för beslutsfattarna på den offentliga marknaden - det vill säga chefer och politiker i kommuner, regioner, statliga verk, myndigheter och offentligt ägda bolag. Vi skriver även för företagen inom den växande välfärdssektorn, de som driver skolor, sjukhus och omsorg i privat regi. I Dagens Samhälle möter läsarna människorna som står bakom besluten, de som driver verksamheterna, levererar tjänsterna och utövar makten.

Energi & Miljö

Tidningen Energi & Miljö har funnits sedan 1929 och ägs av Energi- och Miljötekniska Föreningen, som är Sveriges största personförening i byggsektorn. Tidningen bevakar framför allt branschnyheter, teknikutveckling, förändringar i regelverk och entreprenadjuridik. Den fungerar även som ett debattforum.

Dagligvarunytt

I Dagligvarunytt kan du läsa om allt från exportavtal till tillväxt i branschen och innovativa affärslösningar. Tidningen har 13 000 prenumeranter, varav ca 7 000 är tjänstemän på ICA. Totala antalet läsare uppgår till 36 000. I målgruppen ingår såväl butikspersonal som beslutsfattare inom dagligvaruhandeln.

GastroNord och Lounge Expo

GastroNord är norra Europas största och viktigaste gastronomiska evenemang. Vartannat år samlas branschfolk från hotell-, restaurang- , storkök- och cateringindustrin för att utbyta erfarenheter och kunskap. Lounge Expo är hotellmässan som står för utveckling, inspiration och hållbara lösningar för hotell- och konferensbranschen.

Platsannonser i det nya medielandskapet

Chefredaktör och orolig för din platsannonsaffär? Prata med oss, vi är experter på att sälja och utveckla tidskrifters platsannonsaffärer i det nya medielandskapet.