Vi använder cookies för att anpassa tjänster, erbjudanden och annonser till dig OK

Tidningen för beslutsfattarna på den offentliga marknaden

Dagens Samhälle ägs av Sveriges Kommuner och Landsting och skriver för beslutsfattarna på den offentliga marknaden. Det vill säga politikerna och cheferna i landets kommuner, landsting, statliga verk, myndigheter, offentligt ägda bolag samt beslutsfattarna på alla de företag som driver skolor, vård och omsorg i privat regi.

Det är Dagens Samhälles läsare som beslutar om vilka förändringar som ska genomföras i samhället. De köper produkter och tjänster för närmare 1 000 miljarder kronor varje år. Det är genom marknadsföring och kommunikation i Dagens Samhälles kanaler man når människorna bakom dessa inköp och beslut.

Platsannonser
Dagens Samhälle är också den ledande platsannonskanalen för chefer, specialister och högre tjänstemän med erfarenhet av politiskt styrd verksamhet. Tidningen är fortfarande en stark kanal men på senare år viktas alltmer om till våra digitala kanaler och sociala medier. Informa hjälper platsannonsörerna med allt från annonsproduktioner till att sätta upp kampanjer i sociala medier och göra rekryteringsfilmer.

Dagens Samhälle Studio
Utöver försäljningen ansvarar Informa även för Dagens Samhälle Studio. Där producerar vi annonsmaterial och tar fram nativeartiklar tillsammans med annonsörerna. Vi ansvar för distributionen av dem i Dagens Samhälles kanaler men arbetar också aktivt för att driva relevant trafik till kampanjerna i sociala medier.

Mässor och mötesplatser
Dagens Samhälle är en viktig kanal för att locka rätt deltagare till olika mötesplatser och mässor. Ofta leder det till nära samarbeten med arrangörerna där Informa hjälper till med allt från marknadsföring, redaktionell produktion till att sälja kommunikation till utställare och partners på mässorna.

Har du frågor eller funderingar kring Dagens Samhälle är du varmt välkommen att höra av dig till oss!

Kontaktpersoner

Fakta

Ägs av:
Sveriges Kommuner och Landsting

Upplaga:
26 100 ex (TS 2018)

Utgivning:
45 nr/år (torsdagar)

Tidningens hemsida:
www.dagenssamhalle.se

information om annonsering:
annonsera.dagenssamhalle.se