Vi använder cookies för att anpassa tjänster, erbjudanden och annonser till dig OK

Tidningen för beslutsfattarna på den offentliga marknaden

Dagens Samhälle utges av Dagens Samhälle AB som är en del av Di-gruppen. Vi skriver för beslutsfattarna på den offentliga marknaden - det vill säga chefer och politiker i kommuner, regioner, statliga verk, myndigheter och offentligt ägda bolag. Vi skriver även för företagen inom den växande välfärdssektorn, de som driver skolor, sjukhus och omsorg i privat regi. I Dagens Samhälle möter läsarna människorna som står bakom besluten, de som driver verksamheterna, levererar tjänsterna och utövar makten.

Platsannonser
Dagens Samhälle är också den ledande platsannonskanalen för chefer, specialister och högre tjänstemän med erfarenhet av politiskt styrd verksamhet. Tidningen är fortfarande en stark kanal men på senare år viktas alltmer om till våra digitala kanaler och sociala medier. Informa hjälper platsannonsörerna med allt från annonsproduktioner till att sätta upp kampanjer i sociala medier och göra rekryteringsfilmer.

Dagens Samhälle Studio
Utöver försäljningen ansvarar Informa även för Dagens Samhälle Studio. Där producerar vi annonsmaterial och tar fram nativeartiklar tillsammans med annonsörerna. Vi ansvar för distributionen av dem i Dagens Samhälles kanaler men arbetar också aktivt för att driva relevant trafik till kampanjerna i sociala medier.

Mässor och mötesplatser
Dagens Samhälle är en viktig kanal för att locka rätt deltagare till olika mötesplatser och mässor. Ofta leder det till nära samarbeten med arrangörerna där Informa hjälper till med allt från marknadsföring, redaktionell produktion till att sälja kommunikation till utställare och partners på mässorna.

Har du frågor eller funderingar kring Dagens Samhälle är du varmt välkommen att höra av dig till oss!

Kontaktpersoner

Fakta

Ägs av: Dagens Samhälle AB (del av Di-gruppen)

Räckvidd:
47 000 per vecka - Orvesto Näringsliv 2019

Utgivning:
38 nr/år (torsdagar)

Tidningens hemsida:
www.dagenssamhalle.se

information om annonsering:
Läs mer här