Vi använder cookies för att anpassa tjänster, erbjudanden och annonser till dig OK

Informa Studio

Content studio - Native - Sociala medier - Video - Grafisk produktion

Content Studio - Fokus på kvalitet och effekt

Informa fungerar som Content Studio åt våra uppdragsgivare. Då kan de fortsätta hålla vattentäta skott mellan det redaktionella och kommersiella. Det innebär att vi tar helhetsansvar för bland annat nativeproduktioner, filmproduktioner och distribution av annonsörers innehåll i sociala medier. Vi producerar allt från mässtidningar till enskilda annonser och tänker alltid in helheten för våra uppdragsgivare.

Under årens lopp har vi samlat på oss massor av idéer och inspiration från alla de kontakter vi har etablerat med företag och organisationer i olika branscher. Samtidigt är vi en samling obotligt nyfikna själar som alltid vill hålla sig nära det nya. Därför är vi extra skickliga på att producera innehåll åt våra kunder oavsett om det är en ny produkt som ska lanseras, ett varumärke som ska lyftas eller ett event som ska besökas. Vi vet vad som ger effekt.

Våra uppdragsgivare får en Content Studio med största fokus på att producera kvalitativt innehåll åt annonsörerna som dessutom är relevant och bidrar positivt till läsarupplevelsen. Något har vi trots allt lärt oss efter mer än 40 år i branschen.

Hör av dig till mig för frågor om vår studio!
Gustav Ståhlsten
08-470 47 87
gustav@informa.se

Test 2,

Test 2

Test,

Test